GÅ NU HJEM / TRØST EP

by Pato Siebenhaar

supported by
/
1.
04:53
2.
03:31

about

Efter at have leget med utal af genrer, vender Pato Siebenhaar hjem til hans udgangspunkt, det der startede hele hans musikalske rejse; den varme og håndspillede reggae.

Pato kommer med to sange om København, hvor svært det er at gå hjem mens legen stadig er god, og en hyldest til musik og den trøst den kan give, når den er alt hvad der er tilbage.

“Jeg fik muligheden for at lege med et fantastisk studie, med rigtig godt analogt gear. I stedet for at lave noget der lige så godt kunne være lavet på en laptop med høretelefoner, besluttede jeg mig for at udnytte de muligheder vi havde, og derfor fik jeg samlet et godt hold af gamle venner, der var klar på at tage mit materiale og løfte det op”, fortæller Pato.

“Gå Nu Hjem” foregår i døgnets første stråler, når solen står op over hovedbanen og blænder hele vejen ned af Istedgade, og mågerne kaster sig over shawarma resterne i skraldespandene. Nogen gange er det svært at finde hjem, især når festen stadig er igang.

“Trøst” handler om hvordan musik altid har været min bedste ven, selv når alt andet gik dårligt, så var musikken der for at samle mig op, give mig trøst og tørre tårene væk. Kærlighed kommer og går, venner forsvinder, men musikken, og de minder der er forbundet med den, vil altid være der.”

Indspillet live i det hengangne Redbull Studio Copenhagen, med et bredt uddrag af nogen af Københavns bedste new school ska og reggae musikere, nøje udvalgt fra bands som Babylove & The Van Dangos, Leo & The Line-Up, Von Dü og 80'erne (Klumben & Raske Penges backing band).


“GÅ NU HJEM / TRØST” EP udkommer på Black Cheese Records d. 06.06.16 og er tilgængelig på alle streaming og download platforme.

credits

released June 6, 2016

tags

license

all rights reserved

about

Pato Siebenhaar Copenhagen, Denmark

contact / help

Contact Pato Siebenhaar

Streaming and
Download help